EN

Pieņemšanas laiki, Latvijas Radošo savienību padomes birojā, Rīgā, Baznīcas ielā 37-3 no 8. februāra būs:

T. 9.00 - 14.00
C. 9.00 - 12.00
Pk. 9.00 - 17.00

Līdz 2021. gada 15. janvārim Valsts Kultrkaptāla fonds pieņem pieteikumus “Jaunrades veicināšanas stipendiju mērķprogrammā”, kuras mērķis ir veicināt līdzšinējā radošajā darbībā augstu māksliniecisko kvalitāti apliecinājušu radošo personu izaugsmi, žanriski daudzveidīgas izcilas kvalitātes jaunrades un nozarē aktuālu pētījumu tapšanu.

Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) padome piešķīrusi 16 mūža stipendijas izciliem kultūras un mākslas darbiniekiem par mūža ieguldījumu kultūras un mākslas attīstībā. 

Sakarā ar ārkārtas situāciju Latvijā, Latvijas Radošo savienību padome darbu pie Radošo personu atbalsta programmas turpina atttālināti. Arī pieteikumus aicinām iesniegt attālināti.

Latvijas Rokmūzikas asociācija ir kļuvusi par Latvijas radošo savienību padomes asociēto biedru! Priecājamies un sveicam radošo savienību lokā!

Latvijas Radošo savienību padome, Laikmetīgās kultūras nevalstisko organizāciju asociācija un Latvijas Rakstnieku savienība ir izsūtījusi vēstuli valdībai un Saeimas frakcijām par neatrisināto autoratlīdzību reformā, norādot uz četriem punktiem, kam vēl nav rasti risinājumi.

Reaģējot uz Labklājības ministrijas rīkoto apspriešanu par rosinātajām nodokļu izmaiņām, paredzot aplikt ar VSAOI no minimālās algas, un kā tas ietekmēs NVO sektoru, sniedzam atzinumu no kultūras nozares NVO: Latvijas Radošo savienību padomes un Laikmetīgās kultūras NVO asociācijas.

Pieņemšanas laiki klātienē, Latvijas Radošo savienību padomes birojā, Rīgā, Baznīcas ielā 37-3 no 14. septembra būs:

O. 16.00 - 18.00
C. 14.00 - 19.00
P. 9.00 - 18.00

Konsultācijas sniedzam e-pastā (atbalsts@makslinieki.lv), programmas koordinatores darba laikā – arī telefoniski (+371 26146487) un klātienē Baznīcas ielā 37-3, Rīgā.